O nama

Poduzeće LAS CARP j.d.o.o. je osnovano krajem 2016. godine, te se tek treba dokazati na Hrvatskom tržištu.

Ideja osnivanja poduzeća je rođena iz ljubavi prema ribolovu, i sami smo ribolovci, te će pristup svim kupcima biti individualan i pun razumijevanja.

Naši ciljevi nisu samo prodaja ribičke opreme, nego isto tako i populariziranje modernog ribolova, stvaranje ribičke zajednice, u kojoj će svatko rado podijeliti svoja iskustva, znanje i razmišljanja.

U sklopu portala će se naći i Web trgovina u kojoj će se naći svi kvalitetni proizvodi sa široke palete renomirane marke Haldorado.

Haldorado je mađarska marka, koja je poznata širom Europe. Prvenstveno se bazirana na šaranski i feeder ribolov. Peleti, boile, umjetni mamci, primama, prihrana, sitni pribor, role, feeder štapovi, odjeća i drugi proizvodi su garantirano izvanredne kvalitete, te jamče uspješan ribolov. Svi proizvodi su izrađeni od najkvalitetnijih materijala. Dokaz tome je i rast popularnosti u mnogim okolnim zemljama.

Još jedna stvar, koja govori o kvaliteti Haldorado i By Döme proizvoda je činjenica, kako se svi proizvodi stvaraju pod budnim okom iznimno uspješnog, iskusnog i svjetski poznatog ribiča Döme Gábor-a (Gábor Döme), specijaliste feeder ribolova.

Proizvode nabavljamo neposredno od samog Haldorado centra. Što god vidite u katalogu, može se nabaviti u pristojnom roku i dostavlja vam se na vašu kućnu adresu.

O svakom dijelu opreme i mamcima su snimljeni video uradci, koje možete pronaći na Haldorado youtube kanalu. Tijekom ove godine su mnogi filmovi prevedeni na hrvatski jezik, a bit će ih još i više. Popis za reprodukciju pravilno prevedenih (nije automatski i nerazumljivi prijevod) slobodno kliknite na poveznicu HRV – Ribički filmovi s hrvatskim titlovima.

Isprobajte naše proizvode, dokumentirajte svoje uspjehe slikama i tekstom, te sve to podijelite s nama i s kolegama ribičima.

Čisto i bistro!