Uvjeti poslovanja

OPĆI UVJETI POSLOVANJA INTERNET TRGOVINE LAS CARP J.D.O.O.

Na ovoj stranici možete pročitati informacije o prodavatelju, načinu kupovine, načinima plaćanja, pravilima stranice i pravima kupaca.

Las Carp j.d.o.o. je vlasnike Internet stranice www.lascarp.hr, te mu pripadaju sva autorska i eventualno druga prava nad svim sadržajima objavljenim na ovim stranicama. To mogu biti tekstovi, slike, medijski sadržaji i sl. Zabranjena je uporaba ovih sadržaja u komercijalne svrhe bez dopuštenja vlasnika.

Ukoliko samovoljno ustupite na korištenje Vaše tekstove, slike, medijske sadržaje, time dajete za pravo uporabu istih na ovoj stranici bez ikakve naknade u svrhu populariziranja stranice i poticanje prodaje proizvoda, koje zastupa Las Carp j.d.o.o..

 1. PRODAVATELJ

Naziv: LAS CARP j.d.o.o. za trgovinu i usluge

Sjedište: Šandora Petefija 190 Lug 31328

Telefon: +385 99 744 75 15

e-mail: kontakt@lascarp.hr

web: www.lascarp.hr

OIB: 94576265825

MBS: 030179840 (Trgovački sud u Osijeku)

IBAN: HR55 2500 0091 1014 5182 1 (Addiko)

SWIFT: HAABHR22

 1. KUPAC

Kupac je svaka fizička osoba, koja putem Internet trgovine, e-maila ili telefonom naruči bilo koji proizvod, koji prodaje Las Carp j.d.o.o.. Način kupovine, plaćanja i dostave opisan je ovim općim uvjetima korištenja.

 1. NAČIN KUPOVINE, NARUČIVANJA

Las Carp j.d.o.o.  u ovom trenutku prodaje isključivo proizvode iz asortimana ribičke opreme Haldorado, By Döme, Top Mix i Special Mix.  Naručiti možete bilo koji proizvod spomenutih marki, koji se nalazi u web shopu, ali i onih proizvoda, koji se tamo trenutno ne nalaze, ali se mogu pronaći u aktualnom katalogu tvrtke Haldorado. Naš zadatak je taj proizvod učiniti dostupnim ukoliko je to moguće. Naručiti, kupiti proizvode možete putem naše web trgovine ili naručivanjem preko e-maila. Prilikom naručivanja e-mailom molimo navedite točne podatke: Vaše ime i prezime, točnu adresu i kontakt broj.

 1. NAČINI PLAĆANJA

U Internet trgovini je trenutno omogućeno plaćanje putem uplate na transakcijski račun tvrtke Las Carp j.d.o.o i plaćanje pouzećem. Podatke o uplati će te primiti putem e-maila, nakon što ostavite narudžbu na našim stranicama. Osim toga ukoliko naručite preko e-maila, mi ćemo Vam proslijediti ponudu i podatke za plaćanje, a to možete izvršiti uplatom na naš žiro račun putem Internet bankarstva, općom uplatnicom. Nakon registracije Vaše uplate isporuka se može izvršiti. Prilikom isporuke Vaše narudžbe, primit će te ovjereni račun. Gotovinsko plaćanje trenutno nije moguće. Trgovina Las Carp j.d.o.o. se nalazi u sustavu PDV-a, što će se naznačiti na računima.

 1. POŠTARINA I OTPREMA

Dostavu svih paketa Las Carp j.d.o.o. obavlja što je najbrže moguće putem dostavnih službi (GLS). Ukoliko se naručeni artikli nalaze u web shopu oni se šalju svaki dan, te ih možete primiti u vrlo kratkom roku od nekoliko dana. Ukoliko se artikl ne nalazi u našoj trgovini, on će se isporučiti u najkraćem mogućem roku o čemu će te biti obavješteni putem telefona ili e-mailom. Robu isporučujemo isključivo unutar Hrvatske.

Za narudžbe do 299kn cijena dostave je 30 kuna.

Cijena dostave za račune preko 299kn je BESPLATNA. 

 PODACI O NARUČITELJU

Las Carp j.d.o.o. jamči za sigurnost i tajnost svih podataka o naručitelju. Podaci moraju biti potpuni i točni. Ukoliko se adresa kupca razlikuje od adrese dostave, molimo Vas da nam to posebno naznačite. Kontaktirajte nas u vezi dodatnih informacija.

 1. IZJAVA O PRIVATNOSTI

Trgovačko društvo Las Carp j.d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca, prikupljamo samo nužne podatke o kupcima, koji su nužni za ispunjavanje naših obveza.

 1. POVRAT i REKLAMACIJE

Kupac ima pravo na povrat robe u ukoliko:

 • Je isporučena roba, koja nije naručena
 • ako roba ima grešku ili ima oštećenja koja nisu nastala u transportu

Prodavač će odobriti povrat robe nakon prijema opravdane reklamacije telefonski ili pismeno. Pravo na povrat robe imate do dva dana nakon zaprimanja robe. Kontaktirajte  nas u slučaju problema. Ne odgovaramo za krivo naručenu robu. Sve reklamacije, prigovore  možete poslati na naše naznačene kontakte.

 1. PRAVO NA GREŠKE

Las Carp j.d.o.o. se trudi proizvode prikazati na najbolji i najrazumljiviji način. No, moguće su pogreške, te zadržavamo pravo na izmjene i pogreške.

 1. Kupovinom u našem web shopu ili naručivanjem naših artikala smatramo da ste pročitali i prihvatili ovdje navedene odredbe.