HALDORÁDÓ 4S Method Pellet Groundbait – Proljeće

5.18  (39.03 kn)

3 na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: HD23507 Kategorija:

Opis

U razvoju visoko kvalitetnih primama, mamaca i aroma, koje spadaju u 4S Method obitelj proizvoda su sudjelovali članovi timova iz Slovačke – Haldorádó Method Feeder Team SK pod vodstvom Petera Rigó,  članovi tima iz Rumunjske  – Haldorádó RO Feeder Team Radesti pod vodstvom Géze Bolgár i naravno mađarski tim testnih ribiča. Tako da se u ovim mamcima sabire iskustvo Gábora Sipos i  Gábora Döme, koji su bili članovi mađarske reprezentacije, pobjednika Svjetskog method feeder prvenstva 2021., reprezentacije Slovačke, koji su osvojili treće mjesto, te rumunjske reprezentacije, koji su završili na četvrtom mjestu. Valjda nije pretjerivanje, kada kažemo kako su ovi proizvodi utjelovljenje zajedničkog rada triju nacija, najboljih method feeder ribolovaca na svijetu.

Osnovu ovih primama čini 4S Method Pellet Mix . Te mješavine peleta su toliko dobro uspjele, da uspješno rade na svim jezerima Europe u kojima žive šarani. Nevjerojatno dobro selektiraju i skupljaju šarane, ali svoju pravu snagu pokazuju na method natjecanjima! No, uz mješavine peleta, pokazala se potreba za uz njih savršeno odgovarajuće primame, mamce i arome. U isto vrijeme u tri različite zemlje su se odvijala testiranja. Od više nego 20 različitih varijanti je trebalo odabrati najboljih četiri, ali uz vrlo djelotvoran rad, brzo se pokazalo, koji su NAJLOVNJI!

Od 4S Method Pellet Groundbait obitelji svaki član je mješavina bogatog energetskog sadržaja s ekstra primamljivošću, koja je optimizirana za odgovarajuće godišnje doba. Tako da postoji varijanta za zimu, proljeće, ljeto i za jesen. Njihova uporaba je vrlo jednostavna, treba zamiješati s 2 dl vode, te nakon 10 minuta treba prosijati kroz sito. Savršeno se može koristiti samostalno u hranilici, pomiješano s peletima (paniranje) ili za “zatvaranje” method hranilica.