HALDORÁDÓ BlendeX 2 in 1 – Lignja – Hobotnica

4.64  (34.96 kn)

Zrna. : miješane veličine
Pakiranje : 800 g
Boja / Okus : Lignja + Hobotnica, crna primama + ljubičasti i fluo ljubičasti mikropeleti

Nema na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Opis


Idenja za BlendeX 2 in 1 primame je došla od ribiča. koji koriste naše proizvode, jer se pokazala potreba za izradu takvog lovne i vrijedne primame, koja se slaže s ostalim Blendex proizvodima. Tako smo došli do toga da smo pomiješali dvije primame, koje se najčešće koriste, a to su mikro peleti i praškasta primama. Njih smo pomiješali u takvoj mjeri, da je to pogodno za hranilice, za method, a tako i PVA mrežice. Zahvaljujući odgovarajućem omjeru, fino mljevena primama eksplodira iz hranilice, dok peleti ostaju i čekaju krupniju ribu, koja kasnije dolazi!

Uporaba u hranilici je ista kao i kod drugih primama, jer se može miješati s vodom ili s aromama po želji, te se prosijava kroz sito. Jako je važno da se peleti, koji ostaju na situ moraju ponovno umiješati u primamu!
Kod uporabe s PVA, ne smije se dodavati voda, jer ona otapa PVA. Tada treba miješati s  SpéciAdditive proizvodima. Za hranu s ribljim brašnom treba dodavati jetrene, riblje aditive (npr. Začinjenu jetru, dok za one primame na biljnoj bazi, bez ribljeg brašna, možemo spojiti s biljnim ekstraktima poput češnjaka.

BlendeX 2 in 1, se može pronaći u 6 različitih mješavina: Ananas + Banana, Jagoda + Med, Češnjak + Badem, Lignja + Hobotnica, TripleX i Maslačna kiselina + Mango.
Na ribljih bazi su Lignja + Hobotnia i TripleX, a ostala četiri (Jagoda + Med, Češnjak + Badem, Ananas + Banana, Maslačna kiselina + Mango) su slatke, ugljikohodratne baze.

BlendeX 2 in 1 Lignja + Hobotnica
Primama crne boje, u sebi sadrži mikro pelete ljubičaste i fluo ljubičaste boje.