HALDORÁDÓ BIG RIVER – Tostolobik

4.51  (33.98 kn)

 

Zrna : fino mljevena
Pakiranja: 1500 g
Okus/ Boja: slatka menta / žuta

 

7 na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: HD18442 Kategorija:

Opis


Stiglo je vrijeme za stavljanje na tržište primame, izrađene ciljano za lov na rijekama, tako se rodio Haldorádó BIG RIVER. Kao važnu smjernicu smo uzeli, da u ruke potrošača damo takvu sadržajnu, kompleksnu mješavinu, uz koju jedino treba dodati vodu. Nakom otvaranja vrećice, odmah se vidi, kako u ovome zbilja ima materijala, ništa nismo štedjeli! Ove hrane smo optimizirali po ukusu za tri najpopularnije riječne ribe: šarana, deveriku i za mrenu.  Od 2021. godine smo ponudu proširili s jednom zbilja posebnom mješavinom i to za tostolobika.

Ove primame dolaze u većim pakiranjima od 1,5 kilograma, što nam je sasvim dovoljno za jedan popodnevni ribolov. AKo se pripremate za ribolov na rijeci, trebate samo odabrati odgovarajući ukus za ciljanu ribu, te uživati u ribolovu!

Tostolobik se razlikuje od ostalih, jer ova mješavina je fino mljevena, jer je napravljena za lov krupnih žderača planktona. U U vodi stvara ogroman oblak, što privlači pozornost tostolobika. Zbog visokog udjela bjelančevina riba, koja se hrani planktonima nezasitno filtriraju vodu u blizini naše primame, te se tako mogu namamiti i na udicu! Posebnost je što jako dobro radi i prema gore, kugla od primame dugo ostaje cijela, tako osiguravajući, da riba može usisati i kraći predvez. Ova mješavina je dobila ugodan okus mente, što nam se za vrijeme dugotrajnih testiranja najbolje pokazalo za ciljani ribolov na tostolobika.

 

Podaci o proizvodu

Zrna : fino mljevena
Pakiranja: 1500 g
Okus/ Boja: slatka menta / žuta