HALDORÁDÓ TORNADO Activator Spray – SIPI 1

4.18 

Pakiranje: 30 ml
Okus: limun i menta
Za koju ribu: šaran
Boja: bijela

Nema na zalihi

SKU: HD23392 Kategorija:

Opis

Tornado Activator Spray je dostupan u svim bojama i okusima kao i Tornado mamci. S njima se bilo koji mamac može učiniti primamljivijim, bilo da se radi o peletima, boilama ili kukuruzu. Ova aroma se lijepi na mamac, te kada dođe u vodu stvara atraktivan dim, dok u isto vrijeme ispušta intenzivan okus. 2-3 spricanja na mamac ili na napunjenu hranilicu, te se intenzivan okus odmah može osjetiti!
Zahvaljujući tvari, koja pospješuje ljepljivost veliki dio arome i atraktora svoje djelovanje odrađuju na dnu, te tako pomažu primamiti ribu, koja se nalazi u višim slojevima vode.
Možemo ga koristiti i za aromatiziranje napunjenih hranilica. Potpuno je svejedno punimo li ih primamom/peletima  bez okusa ili s okusom. Ako ih pošpricamo s ovim, okus spreja postaje dominantan! Suprotno klasičnim aromama ova ih neće zasititi ni nakon stalnog korištenja. Riba se neće zasititi i neće napustiti mjesto hranjenja. Što više, iskustva pokazuju, da se uz ovo ribolov ubrzava, skraćuje se vrijeme između poteza, te se okuplja sve više ribe u blizini hranilice. Glavni razlog tome je što sadrži dodatke, koji pospješuju hranjenje, te aminokiseline. Tako da se izrazito preporučuje čak i za korištenje na natjecanjima!
Djelotvoran je u bilo koje doba godine. Brzo i djelotvorno radi čak i u hladnoj vodi!

OPREZ! Pojedine arome se ne ističu samo svojim aromama i okusom, nego i svojom bojom. Kao što smo rekli, obojat će vodu, ali ne samo vodu, nego i naše ruke, štapove i odjeću. Ali ako ribi treba upravo to…?!

Tornado Activator Spray je dostupan u svim Tornado okusima: Slatka jagoda, Rokfort sir, N-butyric & Ananas, Medeni kolač, Mango, Češnjak & Badem, Punč & Menta, Lignja i breskva, Sipi1 i Sipi2

TORNADO Activator Spray – Sipi1 i Sipi2
Sipi 1 ima okus limun-menta i bijele je boje, doj Sipi 2 iima okus naranče i cimeta, te je narančaste boje. Isto kao i mamci, i ove arome se preporučuju i za natjecateljski ribolov, u bilo koje godišnje doba.